Om

Jag som äger och driver Karmha Hudvård heter Åsa Falk, är Auktoriserad Hudterapeut, med Certifikat Specialiserad Hudterapeut samt Gesällbrev för Hudterapeutyrket. Utbildad vid hudvårdsutbildningen i Landskrona med examen 1996. Har efter avslutad utbildning arbetat aktivt som hudterapeut med hudvård, skönhet och make-up på; Karlstads största hudvårdsalong - Suzie Picant Hudvårssalong, som säljare och utbildare för hudvårdsmärket Decleor och md formulations på Dermarome AB samt på Centralbadet i Stockholm, på Den Lilla Kurorten i Göteborg samt haft egen salong på Södra vägen i Göteborg. Salongen i Askim har jag haft sen 2014.

Salongen ligger i trevliga, lugna lokarer tillsammans med Naprapatkliniken på Ekonomigatan 6. Samma ingång som Sats Askim. Där arbetar jag tillsammans med två naprapater, en kiropraktor, fyra massörer, en fysioterapeut, en osteopat och en medicinsk fotvårdare. Vi är ett härligt gäng som jag trivs utmärkt med. Naprapatkliniken har funnits sen 1999. De tar även hand om Göteborgsoperans Danskompani. Vill ni komma i kontakt med Naprapatkliniken tryck här.

Åsa Falk

Auktoriserad Specialiserad 

Hudterapeut

Lärande – Kvalitet - Status

Tänker Du på vem Du går till när Du blir erbjuden hudvårdsbehandling?

För mig är det otroligt viktigt att Du får komma till personal med rätt utbildning, personal som håller den absolut högsta standard inom skönhetsvård, dvs. personal med godkänd utbildning. Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR, som är en rikstäckande branschorganisation för Auktoriserade Hudterapueter. Medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Endast SHR:s medlemmar får titulera sig Auktoriserad Hudterapeut.
SHR:s ledord är lärande - kvalitet - status, där fokus skall ligga på etik och kvalitet samt kundens säkerhet och trygghet.
Håll koll på denna logga, finns den hos Din Hudterapeut, då är Du i trygga händer!

Bokningsregler

Regler vid bokning samt om -och avbokningsregler


När Du beställer en tid hos mig, så gör vi ett muntligt avtal. Du förbinder Dig att komma till
mig vid en i förväg överenskommen tid, och jag förbinder mig att reservera den tiden just för Dig och inte boka den till någon annan.


Om -och avbokning behöver därför göras SENAST 48 timmar före avtalad tid. Ej avbeställd
tid, utebliven ankomst utan avbokning och av/ombokning med kort varsel innan avtalad tid
debiteras motsvarande bokad behandlings värde.


Jag tar ingen deposition vid bokningen utan litar på att Du som kund respekterar och följer
bokningsreglerna samt att Du som kund även lämnar korrekta personuppgifter. Det är viktigt för mig att kunna nå Dig vid behov. Ditt behandlingsbelopp är en del av min inkomst. Din bokade tid är en del av min omsättning. När jag reserverar en tid till Dig så säger jag nej till någon annan. Sen av/ombokning blir förlorad inkomst, med utgifter för planerad tid som fortfarande ska betalas. Så länge Din tid inte av/ombokas 48 timmar innan, så hinner jag inte boka den till någon annan. Därav blir Du betalningsskyldig. Därför är det av yttersta vikt att respektera om -och avbokningsreglerna.

Jag gör alltid mitt bästa för att det ska bli bra för Dig som kommer till mig, och jag är mycket tacksam över att Du valt att komma till just mig. Så snälla, var ute i god tid när Du behöver boka om eller av Din behandlingstid.


Varmt tack!

Presentkort

Ge ett presentkort till någon du tycker om eller till någon som förtjänar lite uppskattning och uppmärksamhet. Hos Karmha Hudvård kan Du köpa presentkort på valfri behandling eller belopp. Presentkortets värde gäller båda behandlingar, hudvårdsprodukter, makeup och presentartiklar. Vi skräddarsyr presentkort efter dina behov.

Kom in och köp eller beställ via telefon eller mail så skickar vi presentkortet till dig efter att Du betalat via plusgiro (pg.nr: 192 49 99-4) eller swish (nr: 123 308 48 29). 
Ring, sms:a eller maila mig så berättar jag mer. Försäkrar att det blir en uppskattad present!


För beställning av presentkort ring 0708123674. Du finner samtliga våra kontaktuppgifter här.

För företag och även privatpersoner som köper flera presentkort till t.ex. personal erbjuds mängdrabatt.

Vill du betala med faktura går det bra. Kontakta mig för att få pris för mängdrabatt.


Att ge bort ett presentkort är mycket uppskattat!

Läs Gärna

Det är viktigt att Du informerar mig om Ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till
exempel om du äter medicin, har någon allergi eller annat. Vissa behandlingar är ej lämpliga
vid exempelvis graviditet, högt blodtryck, hjärtbesvär, pacemaker etc. Låt mig veta så att jag
kan ge Dig den behandling som passar just Dig och Dina behov. Är Du osäker vänligen ta
kontakt med mig på 0708123674 eller info@karmhahudvard.se.

Behandlingen är framförallt till för att behandla, vårda och aktivera Din hud men naturligtvis
också för att Du ska njuta och koppla av.


Kom gärna i god tid så att Du hinner varva ner och för förstagångskund, i enlighet med SHR:s
(Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) etiska regler (5 kap. 3§), fylla i hälsodeklaration för
att säkerställa att tänkt behandling inte är skadlig. Jag ber Dig vänligast respektera utsatt tid.
Vid sen ankomst förbehåller jag mig rätten att korta ner behandlingen.

VIKTIGT! Om- och avbokning skall göras MINST 48 timmar före avtalad tid. Ej avbeställd
tid debiteras motsvarande bokad behandlings värde. Se bokningsregler.

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.


Betalning sker via Swish med nr: 123 308 48 29. Kort kan tas emot och görs då med hjälp av kortmaskin från Moreflo. Visa och Mastercard är de kort, med pinkod, som accepteras. Har Du ett Visa eller Mastercard som ej har pinkod kan jag tyvärr inte ta emot det, då kortläsaren inte stödjer detta. Men det är Swish som föredras, tack.

Säker Hudterapeut


GDPR


Behandling av personuppgifter – information enligt Dataskyddsförordningen (2016/679/EG) GDPR


Karmha Hudvård är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter vi erhåller i samband med tjänster eller som annars behandlas när tjänster förbereds eller administreras. Du är inte skyldig att lämna efterfrågade personuppgifter till oss men utan att det sker kan vi inte utföra arbete åt Er då vi i förekommande fall inte kan säkerställa resultatet av en behandling.


Vi behandlar uppgifterna för att utföra och administrera tjänsten, för att tillvarata dina intressen samt i förekommande fall för redovisnings- och faktureringsändamål. Dessa uppgifter behandlas på grundval av att uppgifterna behövs för att kunna fullgöra våra skyldigheter enligt avtal samt i förekommande fall av att vi erhållit ett samtycke från Er att behandla uppgifterna.
Uppgifterna kan också användas för affärs- och metodutveckling, marknadsanalys, statistik och riskhantering. Uppgifterna som behandlas i syfte att utveckla och analysera verksamheten behandlas på grundval av vårt berättigade intresse att utveckla verksamheten och kommunicera med våra kontakter.


Vi kommer inte att lämna ut personuppgifter till utomstående annat än i de fall då (i) det särskilt överenskommits mellan Karmha Hudvård och dig, (ii) då det inom ramen för ett visst uppdrag är nödvändigt för att tillvarata dina rättigheter, (iii) om det är nödvändigt för att vi skall fullgöra lagstadgad skyldighet eller efterkomma myndighetsbeslut eller beslut av domstol, eller (iv) för det fall vi anlitar utomstående tjänsteleverantörer som utför uppdrag för vår räkning.


Personuppgifterna sparas, under en tid om längst tre år från dagen för ärendets slutförande, eller den längre tid som påkallas av ärendets natur. Uppgifter som behandlas i syfte att utveckla, analysera och marknadsföra Karmha Hudvård verksamhetsparas under en tid om två år efter den senaste kontakten.


Du har rätt att kostnadsfritt begära information från Karmha Hudvård om användningen av de personuppgifter som rör Dig. Vi kommer på Din begäran eller på eget initiativrätta eller radera uppgifter som är felaktiga eller begränsa behandlingen av sådana uppgifter. Du har vidare rätt att begära att dina uppgifter inte behandlas för direkt marknadsföringsändamål. Du har också rätt att få del av Dina personuppgifter i ett maskinläsbart format eller, om det är tekniskt möjligt, att få uppgifterna överförda till en tredje part som du anvisar. Om du är missnöjd med vår behandling kan Du lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet vilket i Sverige är Datainspektionen (www.datainspektionen.se).


Du kan också vända dig till tillsynsmyndigheten i det land där du bor eller arbetar.

Hos mig kan Du känna Dig trygg, jag innehar nämligen behandlingsskadeförsäkring!


Försäkringen skyddar Dig under och efter behandlingen. Om en skada skulle uppstå under
behandlingen eller till följd av den gäller behandlingsskadeförsäkringen. Vid en skada vänder Du Dig till mig i första hand därefter kontaktar jag försäkringsbolaget som hjälper oss att utreda och även betala ut ersättning till Dig om Du drabbats av en behandlingsskada.