mer information

NBE Radio Frekvens


NBE 1000 med specialutvecklade produkter
ger unika effekter. NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna.


Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta blir möjligt när specialutvecklade högteknologiska serum används tillsammans med NBE 1000 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret.
Behandling med NBE 1000 utförs genom att specialutvecklade serum för respektive behandlingsområde mycket behagligt och effektivt masseras in i huden, helt utan smärta, laser eller andra metoder som kan skada huden. Varje behandling är en njutning av energigivande massage. Tillsammans med de specialutvecklade serumen och NBE 1000 ger behandlingen huden lyster samt aktiverar nybildandet av collagen och elastin. De revolutionerande serumen för varje behandlingsområde ger unika effekter utan biverkningar och synligt resultat erhålls.


Behandlingen görs med

fördel som kur de första 6-10

behandlingarna, 2 beh./vecka, för

att uppnå optimat resultat. Vid kur

med minst 6 behandlingar erhålls

10% rabatt.

NBE Deep Skin


Denna högteknologiska apparatur kan uppnå mycket bra resultat. Kombinera den med NBE 1000 behandlingar och få enastående effekter!


Deep Skin består av två unika verktyg som kombineras med högteknologiska produkter. Den djuprengörande ablatorn (lätt slipning) förbereder huden effektivt för kommande behandling. Den djupgående infusorn (mikrokanaler skapas)
öppnar upp huden lätt och slussar effektivt ner de aktiva ingredienser djup ner i huden. Resultaten är omedelbara och spektakulära.

NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.


Behandlingen görs med fördel som kur de första 4 - 6 behandlingarna

1 gång per vecka, för att uppnå optimalt resultat. Vid kur om minst 4 behandlingar erhålls 10% rabatt.

Microneedling


MicroPen är en avancerad automatisk mikronålsbehandling. En resultatinriktad behandling med lite inverkan på Din vardag. Vid behandlingen används tolv sterila engångsnålar (med ett justerbart nåldjup på 0.25-2.0 mm och skapar upp till 3000 mikrokanaler/ sekund som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin som skapar nya hudceller - ny frisk hud kommer upp till ytan.
Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden, som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.


Behandlingen görs som kur de första 4-6 behandlingarna för att uppnå optimalt resultat. Vid kur betalar du 1750:-/ beh. ord. pris 1950:-/behandling

Mesoduo


Mesoduo arbetar med två teknologier som gemensamt aktivt slussar ned aktiva ingredienser i huden.

Det är den första behandlingsapparaturen i världen som verkar med ett variabelt radiofrekvens mellan 1 000Hz – 40 000Hz för mekanisk påverkan på celler.

Radiofrekvens som dessutom värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka igenom genomsläppligheten och elasticiteten i huden.

För att sedan aktivt påverka cellen för penetration använder vi oss av Elektroporation. Elektroporation innebär att vi med variabel pulshastighet skjuter elpulser mot huden mellan -35V / +35V vilket orsakar poröppningar i cellernas membran, vilket de aktiva ingredienserna utnyttjar för aktiv penetration.


Mesoduo arbetar mekaniskt för att tränga ned näringsämnen djupare i huden. Detta gör att näringsämnen effektivt tas upp i huden. Den här processen förstärker och vitaliserar och återfuktar din hud effektivt.

Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

Mesoduo penetrerar näringsämnen djupt in i huden. Behandlingen är helt säker och passar alla hudtyper.


Behandlingen görs med

fördel som kur de första 4-6

behandlingarna, 2 beh./vecka, för

att uppnå optimat resultat.

Kur om 4 beh. 5400:-

Kur om 6 beh. 7500:-

Postbiotic Resurfacing Enzymatic Peel


DrK Dermal Health Care använder postbiotika och enzymer för att aktivt provocera fram en accelererad form av cellförnyelse i de olika cellagren, samtidigt som skador och inflammation i huden minimeras. Postbiotic Resurfacing Enzyme Peel har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv resurfacing och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad.

DrK använder sig av en vetenskapligt utformad kombination av 5 olika aktiva ingredienser, som består av postbiotika och enzymer.


Behandlingarna bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Inflammation och skador i huden läks på ett varaktigt och skonsamt sätt med en omedelbart ökad lyster som resultat.


Behandlingen görs som kur de första

6-8 behandlingarna för att uppnå

optimalt resultat. Vid kur med minst 6

behandlingar erhålls 10% rabatt.

Smart Resurface


Nimus Smart Resurface är en intensiv peeling med smart teknologi, utformad för att ge en jämn hudstrukt, förbättra hudtonen, ge lyster, minska porstorlek, verka balanserandepå pigmentering samt minska linjer och rynkor på en djupare nivå. Smart Resurface har alla fördelar som en medeldjup peeling erbjuder fast med en mycket snabbare återhämning för huden.


Behandling är utvecklad för att minimera stickning och obehag, men samtidigt leverera maximal stimulans men med minimal irritation, ett koncept som är unikt för Nimue.


Behandlingen görs som kur de första

4-6 behandlingarna för att uppnå

optimalt resultat. Vid kur med minst 6

behandlingar erhålls 10% rabatt.

Radiance Peel


Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling. Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar, stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen.

Retinol passar även utmärkt för en aknebenägen eller fet hud.


Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter hudterapeutens instruktion. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar i någon dag beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet.


Behandlingen görs som kur de första

4-6 behandlingarna för att uppnå

optimalt resultat. Vid kur med minst 6

behandlingar erhålls 10% rabatt.